027

Zlepšovať sa môžeme aj tak, že zlepšujeme svet okolo seba. Na konci dňa potom tým, že robíme svet okolo seba lepším, sme lepší aj my sami. Existuje asi milión spôsobov ako robiť svet okolo seba lepším, jedným z nich je aj podporovať charitatívne organizácie.


V tejto epizóde som sa rozprával s Ľudkou Kolesárovou, ktorá je marketingovou manažérkou jednej z najväčších charitatívnych organizácií na Slovensku, Dobrý Anjel.


Ľudka v rozhovore zdôraznila, že je dôležité aj nebáť sa o tom hovoriť, alebo nehanbiť sa za to ak pomáhame. Práve naopak. Treba o tom hovoriť, treba hovoriť o dobre, inak sa utopíme v mori negatívnych správ.


Celý rozhovor je krásne pozitívny, plný pekných príbehov s dobrým koncom, ktorých nikdy nie je dosť. Ľudka taktiež prišla s priznaním, že ona sama má ešte pred sebou dlhú cestu v rámci jej osobného rozvoja. Budem jej na nej držať palce.


Určite vám odporúčam sledovať Ľudkin instagram a ak by ste chceli podporiť organizáciu Dobrý Anjel, začnite kliknutím tu. Ja tak robím už 12 rokov.

Epizóda je dostupná aj ako videorozhovor.