042

Úzkosť a život s úzkosťou je veľmi vážnou témou. Žiaľ covidové časy, ktoré žijeme priniesli so sebou aj to, že rapídne stúpa množstvo ľudí, ktorí majú problémy s mentálnym zdravím, úzkosťami, či depresiami.

Mojim hosťom je dnes môj dobrý kamarát Miro Bóry, ktorý pred 2 rokmi napísal knihu – Život s úzkosťou – môj príbeh a keď som sa o tom dozvedel tak to bol pre mňa doslova šok, pretože Miro je jedným z posledných ľudí, na ktorých by som tipoval, že môžu mať problémy s úzkosťou. Miro mi porozprával v skratke svoj príbeh a pozdieľal svoje skúsenosti o tom, ako zvládať úzkostné stavy, resp. ako sa naučiť im čeliť. Miro v tejto súvislosti odporúča aj knihu od Dala Carnegieho Ako sa zbaviť starostí a začať žiť. Keďže Miro je naozaj veselá kopa, tak napriek tomu, že úzkosť je vážna téma, pár krát sme sa aj dobre zasmiali :)




Chcem zdôrazniť, že ani Miro ani ja nie sme lekári, a preto ak máte akékoľvek príznaky zdravotných ťažkostí choďte k lekárovi, vyhľadajte odbornú pomoc a ja vám budem držať palce, aby ste sa z toho rýchlo dostali.

Náš pokec s Mirom si môžete pozrieť aj ako videorozhovor na mojom youtube.

Budem vďačný za každý follow alebo lajk na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozrite môj youtube kánal.