050

Určite poznáš množstvo filmov, v ktorých musí hlavný hrdina prekonať milión prekážok a ťažkostí, aby dosiahol vytúžený cieľ, aby získal srdce svojej vyvolenej, zabil draka, vyhral rozhodujúci zápas, či postrieľal všetkých nepriateľov. Avšak po takéto príbehy nemusíme chodiť do fiktívneho filmového sveta.

Skutočných hrdinov, ktorí dokázali obrovské veci máme aj medzi sebou. Žijú aj tu vedľa nás na Slovensku. Keď niekto povie vetu: "Nestačí len snívať, treba proste makať" tak si povieš, že ide o klišé prvého stupňa, a že to už dávno vieš a stokrát si to počul (a). Ale ak túto vetu povie chlapec, ktorý zažil skutočnú chudobu, takú, že nemal ani na autobus a preto chodil do školy 8 kilometrov pešo, tak to má úplne iné grády. Reč je o boxerovi menom Viliam Tankó



Vili je zverencom známeho Tommiho Kida Kovácsa a je mnohonásobný majster Slovenska, bronzový na majstrovstvách Európy i na Európskych hrách v Baku.

Som poctený, že práve Vili je mojim hosťom v jubilejnej 50. epizóde tohto podcastu. Rozprávali sme sa o tom, ako sa mu práve darí, o boxe, o živote, cieľoch, snoch, a o tom, že je dôležité mať sen, ale že iba snívať nestačí. A tiež o tom, prečo Vili neznáša Rockyho, môj obľúbený film :)

Ak nás chceš aj vidieť, tu je video-verzia rozhovoru.


Sledovať ma môžeš na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kánal.