079

Sú chvíle alebo obdobia, keď je veľmi náročné byť za niečo skutočne vďačný. Už druhý rok jedno také obdobie žijeme. Dokonca v týchto dňoch to ako keby kulminovalo a z médií sa na nás valí jedna jóbovka za druhou.

A do toho sa zjavil americký Deň Vďakyvzdania, ktorý tento rok pripadol na 25. novembra. Na rozdiel od Black Friday (ten nasleduje hneď na druhý deň) sa k nám vzdávanie vďaky akosi nevyexportovalo, a (aj) preto som sa téme vďačnosti povenoval v dnešnej epizóde.




Ku každému z troch krokov pripájam inšpiratívne myšlienky múdrych ľudí, ktoré ťa môžu nasmerovaťk tomu, ako nájsť silu byť vďačný, aj v tejto nepeknej dobe. Za všetky spomeniem jednu od inšpiratívneho amerického podnikateľa, spíkra a autora Jesseho Itzlera: "Vôbec nejde o to, či je pohár poloplný alebo poloprázdny. Buď vďačný za to, že nejaký pohár vôbec máš, a že ho môžeš naplniť."

V tejto epizóde pokračujem s predvianočným zdieľaním charitatívnych projektov, prostredníctvom ktorých môže každý z nás urobiť z tohto sveta o niečo krajšie miesto. Dnes vám chcem predstaviť projekt Darujme energiu lekárom a sestrám do nemocníc od iniciatívy Kto pomôže Slovensku. Zdravotnícky personál si ani nestihol oddýchnuť po 2. vlne pandémie a teraz žiaľ musí čeliť ďalšiemu náporu a denno-denne bojovať za záchranu našich najbližších, očkovaných i neočkovaných. Zaslaním akejkoľvek sumy na tento web  prispejete na energetické balíčky, ktoré budú distribuované do nemocníc po celom Slovensku. Ukážme zdravotníkom, že sme s nimi a podporme ich.

Sledovať ma môžete na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozrite môj youtube kánal.

Alebo sa môžete prihlásiť na odber môjho newslettra, ktorým posielam raz za mesiac. Za odmenu vám pošlem môj ebook 5 krokov pre skvelé ráno.