081

Podnikateľ, filantrop, inovátor, impact investor, ale aj polyglot, cestovateľ a hlavne veľmi inšpiratívny a charizmatický človek s pútavým príbehom - Laco Kossár. Ako jeden z prvých po nežnej revolúcii mal možnosť vycestovať do zahraničia na výmenný študijný pobyt, čo aj urobil, a tých študentských i pracovných etáp v zahraničí potom bolo viac, vrátane Harvardu, či OSN.




O tom sa dnes s Lacom budeme veľa rozprávať, a aj o riziku, o čase, o peniazoch, o viere, o perspektíve, o vďačnosti a samozrejme o projekte Tvoj Buddy, ktorý toto všetko prepája. Laco ho spolu so sestrou Luciou buduje od roku 2006. Mimochodom, na Laca som narazil vďaka tomu, že odoberám newsletter od Jakuba Ptačina. Veľmi odporúčam. 

Laco už poskytol viacero pútavých rozhovorov. Viac sa o ňom, o tom čo zažil a čo robí môžete dozvedieť napríklad aj tu u kolegov podcasterov:
Mužom.sk
Diagnóza podnikateľ
Business Talks Zero2Hero

Rozhovor je k dispozícii aj vo video verzii.

Aj v dnešnej epizóde pokračujem s predvianočným zdieľaním charitatívnych projektov, prostredníctvom ktorých môže každý z nás urobiť z tohto sveta o niečo krajšie miesto. Dnes projekt samozrejme a pochopiteľne Tvoj Buddy, ktorého spoluzakladateľom je Laco a veľa sa o ňom dnes rozprávame. Môžete venovať svoj čas, pomôžu aj peniažky.

Sledovať ma môžete na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozrite môj youtube kánal.

Alebo sa môžete prihlásiť na odber môjho newslettra, ktorým posielam raz za mesiac. Za odmenu vám pošlem môj ebook 5 krokov pre skvelé ráno.