132

Nie to, aké karty dostaneš, ale to ako s nimi hráš určuje tvoj život. Málokto je lepším stelesnením tejto myšlienky ako Tomáš Masaryk. Kedysi nádejný profesionálny futbalista, ktorému sa v sekunde zmenil život. Čo zmenil, on o ten život takmer prišiel. Bez preháňania, je zázrak, že Tomi onú nehodu pred vyše 20 rokmi prežil.



On však nechcel iba prežívať. On chcel žiť a život si užívať a tak to robí aj dnes, keď popri práci obchodníka s komoditami inšpiruje stovky ľudí po celom Slovensku a popri tom sa drží v svetovej špičke medzi tenistami na vozíku.

S Tomášom sme prebrali jeho príbeh, životnú filozofiu, samozrejme šport (futbal i tenis) a jeho novú knihu, ktorá nedávno vyšla pod veľavravným názvom Myslím, že si sadneme. Kúpiť si ju môžete napríklad aj na Tomášovom webe.



Počúvať ma môžeš aj na týchto platformách:
Link na Spotify.
Link na Apple Podcasts.
Link na Google Podcasts.

Celú epizódu vo formáte mp3 si môžeš stiahnuť tu.

Sledovať ma môžeš na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kanál.

Priniesol ti tento podcast niečo hodnotné? Namotivoval ťa k niečomu, čo si dlho odkladal/a alebo ťa prinútil zamyslieť sa nad tým kým si a kým môžeš byť?

Ak áno, prosím pozdieľaj to s niekým vo svojom okolí. Možno aj on/ona práve teraz potrebuje nakopnúť, inšpirovať, povzbudiť. Spolu tak môžeme doslova meniť svet. Možno nie celú planétu, ale celý svet jednému človeku. Za tých pár sekúnd to stojí, no nie?
www.zlepsujsa.sk