134

Peter Podlesný je jedným z tvorcov a hlavnou tvárou hnutia mužom.sk, ktoré pomáha chlapom na Slovensku, v Čechách i v širšom zahraničí hľadať odpoveď na otázku čo znamená byť mužom v 21. storočí. Má za sebou stovky epizód v podcaste mužom.sk, množstvo workshopov, konferencií a iných podujatí pre mužov a napísal aj veľmi inšpiratívnu knihu Odovzdávanie ohňa s podtitulom "Čo ti otec nepovedal."




V dnešnej epizóde, sme rozobrali množstvo tém od osobného rozvoja, cez Peťovo "prečo", stoicizmus, agresivitu, či program mentálnej odolnosti 75 hard. Ten som mimochodom pred časom absolvoval aj ja (hovorím o tom tu).

Dotkli sme sa tiež 4 základných cností, na ktorých by mal pracovať každý muž a 4 úloh, ktorým by sa mal každý muž venovať, tzv. 4x4. Chceš vedieť, ktoré to sú? Vypočuj si tento podcast :) Mimochodom, určite si v ňom množstvo inšpirácie nájdu aj ženy, takže dámy, nenechajte sa odradiť, je to aj pre vás :) Pre viac inšpirácie rozhodne odporúčam Petra sledovať aj na Instagrame.


Link na Spotify.
Link na Apple Podcasts.
Link na Google Podcasts.

Celú epizódu vo formáte mp3 si môžeš stiahnuť tu.

Sledovať ma môžeš na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kanál.

Priniesol ti tento podcast niečo hodnotné? Namotivoval ťa k niečomu, čo si dlho odkladal/a alebo ťa prinútil zamyslieť sa nad tým kým si a kým môžeš byť?

Ak áno, prosím pozdieľaj to s niekým vo svojom okolí. Možno aj on/ona práve teraz potrebuje nakopnúť, inšpirovať, povzbudiť. Spolu tak môžeme doslova meniť svet. Možno nie celú planétu, ale celý svet jednému človeku. Za tých pár sekúnd to stojí, no nie?
www.zlepsujsa.sk