137

Dnes ťa chcem povzbudiť. Aby si vytrvalo kráčal(a) po ceste k lepšej verzii svojho ja. Nielen teraz, v januári. Ale celý rok.

Nech ťa neodradia negatívne hlasy z okolia. Nenechaj sa nimi znechutiť. Nikto z tých hundrošov nič veľké nedokázal. Sústreď sa na seba a na svoj oheň.

Neostaň ale len pri jednorazovej explózii motivácie. Pretav ju do každodenných skutkov, nech budú akokoľvek maličké. Jedna noha pred druhú. Malé kroky. Každý jeden deň.

Ako to napísal na instagrame Joe Duncan: Buď súčasťou procesu s cieľom nachádzať riešenia a spôsoby robiť tento svet lepším miestom. Buď tým, kto pomáha ostatným okolo seba postaviť sa opäť na vlastné nohy a objaviť ich skutočný potenciál.

Pomôcť ti môže aj krásny post od mužom.sk pre nastavovanie cieľov v novom roku.


Držím ti palce!

Link na Spotify.
Link na Apple Podcasts.
Link na Google Podcasts.

Celú epizódu vo formáte mp3 si môžeš stiahnuť tu.

Sledovať ma môžeš na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kanál.

Priniesol ti tento podcast niečo hodnotné? Namotivoval ťa k niečomu, čo si dlho odkladal/a alebo ťa prinútil zamyslieť sa nad tým kým si a kým môžeš byť?

Ak áno, prosím pozdieľaj to s niekým vo svojom okolí. Možno aj on/ona práve teraz potrebuje nakopnúť, inšpirovať, povzbudiť. Spolu tak môžeme doslova meniť svet. Možno nie celú planétu, ale celý svet jednému človeku. Za tých pár sekúnd to stojí, no nie?
www.zlepsujsa.sk