176

Vlado Takáč je silný chlapík z Bytče s mimoriadne inšpiratívnym príbehom. Narazili sme na seba vďaka môjmu podcastu a Instagramu (sociálne siete nie sú len zlé :).

V mladosti mal Vlado obrovské zdravotné problémy. Lekári mu zakázali športovať, lebo inak môže v štyridsiatke skončiť na vozíku. On sa však stal majstrom Slovenska, Európy a sveta v disciplíne IFBB fitness challenge.



Medzitým sa však udialo veľa vecí, o ktorých Vlado rozpráva skromne, jednoducho a pritom veľmi inšpiratívne. Zdôrazňuje svoju rodinu, vedenie detí k športu a malé, postupné krôčiky. Vlado má vlastný web a sledovať ho môžete aj na Instagrame

Link na Spotify.
Link na Apple Podcasts.
Link na Google Podcasts.

Celú epizódu vo formáte mp3 si môžeš stiahnuť tu.

Sledovať ma môžeš na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kanál

Priniesol ti tento podcast niečo hodnotné? Namotivoval ťa k niečomu, čo si dlho odkladal/a alebo ťa prinútil zamyslieť sa nad tým kým si a kým môžeš byť?

Ak áno, prosím pozdieľaj to s niekým vo svojom okolí. Možno aj on/ona práve teraz potrebuje nakopnúť, inšpirovať, povzbudiť. Spolu tak môžeme doslova meniť svet. Možno nie celú planétu, ale celý svet jednému človeku. Za tých pár sekúnd to stojí, no nie?