204

Ak uvažuješ o spustení vlastného podcastu, alebo akéhokoľvek vlastného projektu, táto epizóda je práve pre teba. Ako hostí som si pozval kamošov Samuela Biroša a Timoteja Gašpera, ktorý pred 2 rokmi rozbehli svoj vlastný futbalový podcast Spoza Piva.

Rozprávali sme sa o ich podcastových začiatkoch, ako ďaleko sa dokázali posunúť, o najväčších zážitkoch, ku ktorým sa dostali práve vďaka podcastovaniu, ale aj o tom, ako sa vyrovnávajú s hejtermi. Sledovať ich môžeš aj na športovom webe Sportnet, a samozrejme aj na Instagrame.

Ak máš rád futbal (tak ako ja), určite im daj follow a môžeš si vypočuť aj moje futbalové mudrovačky v 90. epizóde podcastu Spoza Piva :)


Link na Spotify.
Link na Apple Podcasts.

Celú epizódu vo formáte mp3 si môžeš stiahnuť tu.

Sledovať ma môžeš na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kanál

Chcem ťa poprosiť o pomoc. S tvorbou podcastu sú spojené nemalé náklady a tak, ak sa ti tento podcast páči a priniesol ti do života niečo hodnotné, môžeš ma podporiť symbolickým pozvaním na kávu cez túto stránku.

Každá, aj maličká pomoc sa ráta. Veľmi pekne ďakujem!

PS: Nič sa neboj, tento podcast je a vždy bude zadarmo :) Drobná pomoc sa mi však zíde.

Priniesol ti tento podcast niečo hodnotné? Namotivoval ťa k niečomu, čo si dlho odkladal/a alebo ťa prinútil zamyslieť sa nad tým kým si a kým môžeš byť?

Ak áno, prosím pozdieľaj to s niekým vo svojom okolí. Možno aj on/ona práve teraz potrebuje nakopnúť, inšpirovať, povzbudiť. Spolu tak môžeme doslova meniť svet. Možno nie celú planétu, ale celý svet jednému človeku. Za tých pár sekúnd to stojí, no nie?
www.zlepsujsa.sk