208

Vzťahy sú nesmierne dôležitou súčasťou našich životov a obrovskou mierou vplývajú na našu mentálnu (i fyzickú) pohodu, i na to ako napredujeme a napĺňame náš potenciál.

Preto som si do podcastu pozval psychologičku PhDr. Zuzanu Tomčíkovú, aby sme sa hlbšie pozreli práve na túto tému. V tejto druhej časti našej "vzťahovej trilógie" diskutujeme o partnerskom, romantickom vzťahu. Venujeme sa tým, ktorí sú na ceste hľadania a spoznávania potenciálneho partnera, či partnerky a samozrejme, aj tým, ktorí už vo vzťahu sú.



Na každom vzťahu, ak si ho chceme udržať, prípadne ho rozvíjať je potrebné pracovať. Zuzka sa v podcaste dotkla viacerých stereotypov, na ktoré si dať pozor a načrtla aj viacero praktických tipov, ktoré možno práve tebe pomôžu, či už vo vzťahu si, alebo ho práve hľadáš. Alebo si v pohode sám/sama. Aj to je úplne OK.

Nedávame ultimátne návody, ani zaručené riešenia. Diskutujeme, hľadáme a verím, že aj inšpirujeme k zamysleniu.

Tu nájdeš Zuzkin web, tu je jej Instagram. Zuzka má aj vlastnú psychologickú prax, ktorú v podcaste spomíname.

Link na Spotify.
Link na Apple Podcasts.

Sledovať ma môžeš na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kanál

Chcem ťa poprosiť o pomoc. S tvorbou podcastu sú spojené nemalé náklady a tak, ak sa ti tento podcast páči a priniesol ti do života niečo hodnotné, môžeš ma podporiť symbolickým pozvaním na kávu cez túto stránku.

Každá, aj maličká pomoc sa ráta. Veľmi pekne ďakujem!

PS: Nič sa neboj, tento podcast je a vždy bude zadarmo :) Drobná pomoc sa mi však zíde.

Priniesol ti tento podcast niečo hodnotné? Namotivoval ťa k niečomu, čo si dlho odkladal/a alebo ťa prinútil zamyslieť sa nad tým kým si a kým môžeš byť?

Ak áno, prosím pozdieľaj to s niekým vo svojom okolí. Možno aj on/ona práve teraz potrebuje nakopnúť, inšpirovať, povzbudiť. Spolu tak môžeme doslova meniť svet. Možno nie celú planétu, ale celý svet jednému človeku. Za tých pár sekúnd to stojí, no nie?