080

Božie mlyny, karma, vesmír, ľudské dobro... Všetci (alebo aspoň väčšina z nás) v niečo veríme. Dnes s vami zdieľam krátky, ale zato veľmi silný skutočný príbeh od jednej z najväčších osobností v odbore osobného rozvoja Tony Robbinsa. Veľmi dobre zapadol do mojej maličkej osobnej situácie, ktorá mi potvrdila to, čo hovorí aj Tony: keď si uvedomíme, že život nie je "o mne", ale "o nás", začnú sa diať veľké veci.




Aj v dnešnej epizóde pokračujem s predvianočným zdieľaním charitatívnych projektov, prostredníctvom ktorých môže každý z nás urobiť z tohto sveta o niečo krajšie miesto. Dnes vám chcem predstaviť projekt Daruj obed od iniciatívy Úsmev ako dar. Pandémiou trpia aj deti. Mnohí rodičia prišli o prácu a nedokážu pravidelne zabezpečiť teplú stravu svojim deťom. Úsmev ako dar v spolupráci so svojimi partnermi doslova prináša teplé jedlo na stôl viac ako stovke detí a ich rodičom, väčšinou matkám samoživiteľkám. Je potrebné pokryť elementárne náklady vo výške 2,30 EUR na jeden obed. Darovaním tejto sumy doslova položíte teplé jedlo na stôl jednému dieťaťu. Môžeme pomôcť jednorazovo alebo pravidelne na tomto webe.

Sledovať ma môžete na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozrite môj youtube kánal.

Alebo sa môžete prihlásiť na odber môjho newslettra, ktorým posielam raz za mesiac. Za odmenu vám pošlem môj ebook 5 krokov pre skvelé ráno.