082

Počas minulotýždňovej služobky v Španielsku som bol na jednej spoločenskej udalosti svedkom veľmi milej situácie. Ak ste niekedy pracovali ako čašník/čašníčka, zrejme sa vám niečo podobné stalo. Kráčate s táckou plne naloženou zašpinenými pohármi, keď sa zrazu potknete/pošmyknete, tácka (alebo v tom lepšom prípade časť jej obsahu) skončí na zemi, všade okolo sú črepiny a pochopiteľne spôsobíte taký rachot, že všetky oči sú v tej sekunde na vás.




Presne toto sa stalo mladému čašníkovi v Španielsku rovno pred mojimi očami. To čo nasledovalo, ma však dostalo. Vypočujte si celý príbeh v tejto krátkej predvianočnej epizóde.

Aj dnes pokračujem s predvianočným zdieľaním charitatívnych projektov, prostredníctvom ktorých môže každý z nás urobiť z tohto sveta o niečo krajšie miesto. Dnes to bude projekt Cesta von, ktorý je jednou zo skvelých odpovedí na riešenie tzv. rómskej problematiky. Cez "omamy" sa zameriava na rozvoj detí z vylúčených komunít, ktoré naozaj nemôžu za to, do akého prostredia sa narodili. Pomôcť dopísať príbehy so šťastným koncom môžete tu.

Sledovať ma môžete na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozrite môj youtube kánal.

Alebo sa môžete prihlásiť na odber môjho newslettra, ktorým posielam raz za mesiac. Za odmenu vám pošlem môj ebook 5 krokov pre skvelé ráno.